söndag 28 oktober 2012Följ min blogg med Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Åhh vad kul med en enbart-hår-blogg :) Jag prenumererar nu =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va roligt att du gillar idéen! :D

   Radera
 2. Hej! Jag hittade din förra blogg o läste igenom massvis med inlägg! Sen hittade jag den här bloggen, den nya alltså ;)

  Jag bara undrar en sak, jag förstod inte det där med balsammetoden riktigt. Vad gör det med håret? Det växer fortare eller?
  Och hur gör man engeltigen? Ska man massera in balsamet i hårbotten? För jag trodde det gjordde så att håret lättare kan bli fettigt?

  Och har du några bra tips som gör så att håret inte slits så mycket på topparna förutom att klippa det regelbundet? Eller, det är såklart man gör det men finns det någon produkt så dom håller längre?

  kram på dej och svara gärna i en kommentar på min blogg så jag kan se svaret, hiih! Kram och din blogg äger!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan!
   Va roligt att du tagit dig tid och läsa igenom allt :)

   Balsammetoden är ett skonsammare sätt att tvätta håret på. Det gör håret lättare att reda ut och kan för lockiga personer, få håret att behålla lockarna längre. Det gör inte att håret växer snabbare vad jag vet.
   Har du ett balsam som är fullt med silikoner kommer dessa att ligga kvar i håret och då ser det fettigare ut fortare. Egentligen tycker jag att namnet "balsammetoden" är fel namn, eftersom det är jättemånga balsam man inte kan använda.
   Du masserar in balsam i håret och i hårbotten. Sedan låter du det verka ett tag och sköljer noga ut. :)

   Förutom att klippa bort kluvna toppar så kan man alltid försöka undvika att ha håret utsläppt på tex stickade tröjor (som gör att håret trasslar sig). Att ha håret uppsatt mer i knutar är också bra eftersom topparna inte slits mot något då. :)

   Radera